четвъртък, 6 декември 2012 г.

Най-добрите Коледни Филми

Коледа - празник за милиони хора

Коледа (Рождество Христово) е свещен празник, който всяка година се празнува от милиони хора по целия свят. Малки и големи се радват на празника. Декември е месецът, през който магазините се претрупват с хора. Едни пазаруват, за да подготвят трапезата за коледния празник, други купуват подаръци за своите близки и най-вече за децата си. На Бъдни вечер и Коледа цялото семейство се събира около трапезата, за да отпразнува коледния празник.

Но какво е Коледа, ако няма Коледни Филми?

Най-хубавото на този празник е, че имате възможността да си пуснете някой хубав коледен филм, който да гледате със семейството си и да се забавлявате. Какво по-хубаво от това в празничните дни да сте си вкъщи, навън да вали сняг, а Вие да сте в уютния си дом, заедно със своите близки, стоейки близо до камината, чийто пламък огрява стаята и да гледате някой хубав коледен филм?

Ако все още не можете да намерите подходящо семейно филмче, то ние сме Ви подготвили колекция от специално подбрани Коледни Филми, от които можете да си изберете някой и да го гледате.

1. Невероятен коледен подарък / The Ultimate Christmas Present (2000)

The Ultimate Christmas Present (2000)
Невероятен коледен подарък - филм
Информация за филма: Само ден преди зимната ваканция, тринадесет годишната Али Томпсън мисли единствено за забавления. Тя няма търпение да свърши училище и да се  наслаждава на празниците със семейството си и приятелката си Саманта. Но им 1 проблем – дом. работа за последният учебен ден, която Али все още не е започнала да пише. На връщане за дома - след училище, Али и Сам решават да минат по пряк път през гората и там откриват малка хижа, която е скрита сред дърветата. През прозореца виждат възрастен мъж с брада, който се занимава с някакво устройство. Видимо изглеждащ сърдит, мъжът изхвърля въпросното устройство през прозореца и Али го прибира. По-късно се  тя научава, че възрастният мъж всъщност е дядо Коледа. Намирайки се в дома си Али и Сам решават да изпробват странната машинка. Те с изненада откриват, че  всъщност това е устройство, което променя aатмосферното време. В главата на Али се ражда гениалната идея да предизвика снежна буря, която да доведе до затварянето на училището ден по-рано

Виж следващия Коледен филм

Няма коментари:

Публикуване на коментар